Arhiva

 


Aktualno: Ivica Arbanas imenovan članom Savjeta branitelja

Ministar branitelja, gosp. Predrag Matić osnovao je Savjet branitelja u čijem sastavu su istaknuti i u javnosti prepoznati hrvatski branitelji i predstavnici ratnih stradalnika iz Domovinskog rata. Članove je pozvao u Savjet temeljem njihovih osobnih zasluga tijekom Domovinskog rata kao i dosadašnjeg rada s razvojačenim hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji te stradalnicima iz Domovinskog rata. Cilj ovog savjetodavnog tijela je da svojim iskustvom i znanjem pomažu ministru i njegovim suradnicima u promicanju vrijednosti i zaštiti digniteta Domovinskog rata, u provođenju javne politike prema hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, kao i o svim drugim aktualnim pitanjima vezana uz djelokrug i nadležnost Ministarstva branitelja.

Članovi Savjeta su:
1. Božo Zadro
2. Stevo Šimunović
3. Roko Mijić
4. Ivan Pandža
5. Zdravko Lončar
6. Dražen Gržan
7. Đuro Dečak
8. Ljiljana Alvir
9. Ivica Arbanas
10. Željko Soldo
11. Marko Matanović
12. Ivan Grbavac
13. Božo Kožul
14. Vinko Kovačić
15. Miroslav Josić


27.02.2012.

Novosti: Obilježena 18. godišnjica pogibije Damira Tomljanovića Gavrana

Dana 17. veljače 1994. godine, od agresorskog metka poginuo je legendarni zapovjednik Tigrova Damir Tomljanović Gavran.
Članovi Udruge pripadnika Središta gardijskog za specijalističku obuku dočasnika Damir Tomljanović Gavran, s gradonačelnikom Zvonimirom Vrančićem organizirali su prijevoz autobusom od Zadra do Krivog puta. Osim članova Udruge i Gavranovih suboraca u autobusu su se našli i predstavnici OŠ Zadarski otoci koja se nalazi na Trgu Damira Tomljanovića Gavrana.


27.02.2012.

Priopćenje: POZIV ČLANOVIMA

Velik broj iskaznica je već izrađen i čeka na preuzimanje od strane članova te se nadamo da ćete se odazvati našem pozivu.
Zahvaljujemo na suradnji!


27.02.2012.