Arhiva

 


Novosti: Održano tradicionalno ribolovno druženje HVIDR-i

Druženje je ove godine održano na Telašćici, od 29.05.-31.05.2015.g. Unatoč sve težoj financijskoj situaciji, uz veliki trud domaćina i pomoć sponzora, i ovogodišnje druženje je prošlo u odličnom raspoloženju i uz pohvale svih sudionika.
Slike sa druženja možete pogledati u galeriji slika.


12.06.2015.
REAKCIJA NA IZJAVU SRBIJANSKOG MINISTRA

Smatramo krajnje žalosnim da, čak i u ovim kriznim vremenima, Vlada Republike Hrvatske, novcem svih poreznih obveznika financira restauraciju spomenika i održavanje takve jedne komemoracije, na koju onda kao gosti dolaze ovakvi kao ministar Vulin vrijeđati naše svetinje i našu predsjednicu.

Donekle se slažemo sa izjavom predsjednice Republike Hrvatske da je ministar Vulin prvenstveno problem Srbije. Prvenstveno jest. Ali smatramo da je i naš veliki problem to što ne znamo niti prigovoriti kada u našoj Domovini naši gosti dolaze „pljuvati“ po našim vrijednostima.

Po izostanku reakcija Hrvatske Vlade, možemo jedino zaključiti da je ministar Vulin njima i dalje drag gost ? ? Šutnjom mu daju potporu?

Čak i nakon što je srbijanski premijer Vučić javno dao potporu svom ministru, te više nije bilo moguće okrivljivati za govor isključivo ministra Vulina s osobne razine – hrvatski premijer ne osjeća bitnim progovoriti o takvoj stvari?

Dokle bez riječi trpjeti da te u vlastitoj kući netko gazi? I zašto?Ivica Arbanas, predsjednik Udruge HVIDR-a Zadar


26.06.2015.