Arhiva

 


Priopćenje: POSLJEDNJI OPROŠTAJ

Danas se opraštamo od Roberta, svestranog čovjeka, uspješnog u mnogim područjima, ali prije svega čovjeka koji je dotaknuo mnoga srca i kojeg ćemo uvijek pamtiti po dobru.
Opraštamo se od čovjeka i suborca koji je imao snage, časti i morala izdići se iznad ljudskih slabosti te prihvatiti težak braniteljski križ i dati Domovini svoj ljudski maksimum u trenucima kada je to bilo najpotrebnije.
Nakon oslobodilačkog rata, svoj doprinos dao je i u stvaranju naše Udruge HVIDR-a Zadar - kojoj je jedno vrijeme bio na čelu.
Posljednjih godina ponosno smo pratili objave njegovih fotografija kojima je
iskazivao svoju predivnu umjetničku dušu.
Prerano je otišao u vječnost, njegova dobrota i plemenitost ostat će nam u trajnoj uspomeni.
I ma koliko se teško rastajati od prijatelja i suboraca, itekako smo svjesni i znamo da naš prijatelj, rasterećen braniteljskog križa, odlazi u jedan bolji i pravedniji svijet.
Neka to bude utjeha i njegovoj ožalošćenoj obitelji.
Dragi Roberto, vjerujemo da ćemo se sresti opet, u nekom boljem i pravednijem svijetu !
Nek` te čuvaju anđeli i neka ti je laka Hrvatska zemlja !
Počivao u miru Božjem!


14.06.2016.

Aktualno: POZIV ČLANOVIMA UDRUGE

Predlažemo slijedeći
DNEVNI RED :
1. Izvješća o radu Udruge u 2015.g. ( Izvješće Predsjednika o radu Udruge , Financijsko izvješće, Izvješće sportske sekcije, Izvješće Nadzornog odbora, Izvješće Suda časti ) ,
2. Razrješenje tijela Udruge HVIDR-a Zadar,
3. Izbori u tijela Udruge HVIDR-a Zadar,
4. Razno.

Molimo da se odazovete u što većem broju, te Vam ujedno napominjemo da pravo odlučivanja na Skupštini imaju samo aktivni članovi ( koji su platili članarinu za 2015. g. ).


15.06.2016.