Arhiva

 


Novosti: BRATANOVIĆU PROMAKLA OBA FINALA ZA DVA KRUGA

Petog dana Paraolimpijskih igara u Pekingu završio je nastupe naš član Ivica Bratanović u obje discipline zračne puške– ležeći i stojeći .
U disciplini R5 ( ležeći ) s rezultatom od 597 krugova osvojio je 13. mjesto, a za ulazak u finale, među osam najboljih, nedostajala su mu samo dva kruga. No, rezultat koji je Bratanović ostvario je njegov osobni rekord, koji je samo dva kruga manji od državnog rekorda. Drugi član Rudolf Petrović s 591 krugom osvojio je 21. mjesto.
U disciplini R4 ( stojeći ) s rezultatom od 594 kruga osvojio je 15. mjesto, a za ulazak u finale opet su mu nedostajala samo 2 kruga. Rezultat koji je ostvario za dva je kruga gori od njegovog osobnog, a ujedno i državnog rekorda koji iznosi 596 krugova. Drugi član reprezentacije Rudolf Petrović sa 583 kruga osvojio je opet 21. mjesto.
Obzirom da su odlučivale nijanse i da su svi natjecatelji zaista vrhunski, vrlo smo zadovoljni i ponosni na rezultat našeg reprezentativca.
Čestitamo Ivice !
O organiziranom svečanom dočeku još ćemo vas na vrijeme izvijestiti.


11.09.2008.

Priopćenje: POZIV I UPOZORENJE SVIM ČLANOVIMA

Odlukom Predsjedništva od 15.04.2008. , te 17.09.2008.g. objavljujemo

POZIV I UPOZORENJE ČLANOVIMA !!!


Da bi obnovio članstvo, član se dužan javiti u Udrugu kako bi se utvrdilo nedostaje li dokumentacije i da se dogovori plaćanje članarine. Odlukom novog Predsjedništva Udruge HVIDR-a Zadar zaostaci članarine će se plaćati samo za razdoblje od izrade novih iskaznica, točnije od 01.01.2005.g. do danas, što ukupno iznosi 480,00 kn.

Takva mogućnost biti će moguća samo do 31.01.2009 .g. , kada će svi članovi koji se ne jave biti isključeni iz članstva Udruge, bez mogućnosti ponovnog učlanjenja.

Također, ovim se upozorava i aktivno članstvo da će se ubuduće zbog neplaćanja članarine članovi isključivati bez mogućnosti ponovnog učlanjenja.

Dakle, treba voditi računa da se plaćanje članarine vrši na sljedeći način : članarina se plaća za tekuću godinu, a najkasnije do 31.siječnja sljedeće godine.


23.09.2008.