Arhiva

 


Aktualno: Poziv na 24. Hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke

Za hodočasnike će se osigurati topli obrok i pitka voda nakon sv. Mise, te paketi sa hranom u povratku iz Marije Bistrice. Hodočasnici sami osiguravaju hranu u dolasku. Na hodočašće je poželjno ponijeti državne zastave, zastave županija i udruga. Detaljan program dostavit ćemo Vam naknadno.


21.09.2016.

Aktualno: POZIV NA HUMANITARNI KONCERT OPĆE BOLNICE U ZADRUKoncert će se održati 10. listopada 2016. u 20 h u dvorani Jazine.
Prihodom od koncerta kupit će se oprema – inventar za dnevni boravak u kojem bolesnici provode veći dio dana na odjelu, materijal i kalupi za radnu terapiju u kojoj bolesnici rado sudjeluju i izrađuju raznorazne predmete koristeći razne tehnike pod vodstvom radnog terapeuta. Cijena karte je 50,00 KN , a mogu se kupiti i u prostorijama Udruge HVIDR-a Zadar.
Dragi članovi, molimo Vas podržite ovu akciju za dobrobit ljudi – Za mentalno zdravlje; kupite kartu, povedite prijatelja, dođite na koncert; očuvajte svoje mentalno zdravlje, i neka ovaj svijet i grad bude ljepše mjesto za život!!!


30.09.2016.