Arhiva

 


Novosti: Športaši Udruge vratili se iz Bjelovara sa 4 medalje

Dana 6. prosinca 2008.g. održano je treće Državno natjecanje dizača utega s invaliditetom ( powerlifting).
Na natjecanju su Športski savez osoba s invaliditetom Zadarske županije predstavljala 4 športaša Udruge HVIDR-a Zadar.
Iz Bjelovara se četvero naših natjecatelja vratilo sa četiri medalje : jednom zlatnom, dvije srebrne i jednom brončanom.
U kategoriji muški 70-80 kg : 1. mjesto osvojio je Darijo Čurković ( sa podignutih 70 kg ), a 2. mjesto osvojio je Elfad šahinović ( sa podignutih 50 kg ) .
U kategoriji muški +100 kg : 2.mjesto osvojio je Zoran Radić ( sa podignutih 70 kg ) , a 3. mjesto osvojio je Miroslav Barić ( sa podignutih 65 kg ).
Čestitamo članovima na izvrsnim rezultatima , te im želimo još više uspjeha u daljnjem radu !


09.12.2008.

Novosti: Sveti Nikola i Udruga HVIDR-a Zadar razveselili mališane na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici

Održavajući tradiciju, i ove godine Udruga HVIDR-a Zadar organizirala je darivanje djece koja su se našla na liječenju u Općoj bolnici u Zadru na blagdan Svetog Nikole. Ove godine, darivanje je pomogla firma Turisthotel iz Zadra svojom donacijom, kojom se i ovom prilikom zahvaljujemo.
Članovi Udruge obišli su Odjel pedijatrije, kao i ostale odjele na kojima su se djeca nalazila. Svoj djeci podijeljeni su poklon paketi koji su sadržavali igračku prilagođenu dječjem uzrastu i slatkiše. Slatkiše je naš Sveti Nikola dijelio i svoj djeci koju je u bolničkom krugu i čekaonicama susreo.
Udruga je također darovala i jedan stolni nogomet igraonici u sklopu dječjeg odjela uz kojeg će mali bolesnici barem malo moći uljepšati bolničke dane.
Istoga dana članovi Udruge dodijelili su Priznanje Općoj bolnici Zadar, te Zahvalnicu ravnatelju dr. Vrančiću za doprinos u liječenju zadarskih ratnih vojnih invalida.
( Slike sa darivanja možete pogledati u galeriji.)


09.12.2008.

Priopćenje: Sretan Božić i Nova Godina !

Uz čestitku, želimo priopćiti svim našim članovima da Udruga HVIDR-a Zadar neće raditi u periodu od 24.12.2008. do 07.01.2009.g. zbog odlaska na kolektivni godišnji odmor.
Prvi radni dan nakon blagdana je 07.01.2009.g., kada nastavljamo sa normalnim radom.
Svima puno mira, blagoslova, zdravlja i sreće,
žele članovi tijela Udruge i djelatnici !


22.12.2008.