Arhiva

 


Aktualno: Od Zadra do Vlačina u čast poginulim suborcima


Ovu hodnju braniteljskih udruga već treću godinu za redom organizira HVIDR-a Zadar u čast obilježavanja Dana Grada Zadra.

Hodnja je krenula u 8 sati ispred Supernove, gdje se jučer okupilo 20-ak pripadnika braniteljskih udruga predvođeni tajnikom zadarske HVIDR-e Denisom Simičićem, članom predsjedništva udruge Draženom Žilićem te koordinatorom ovogodišnje hodnje Petrom Strmotom.

Unatoč kiši branitelji su krenuli u točno dogovoreno vrijeme, a prva postaja bila je Murvica, gdje su ih dočekali tamošnji pripadnici braniteljskih udruga. Druga postaja bila je Poličnik, a treća Suhovare, gdje su branitelji stigli oko 11,30 sati. Na svim postajama paljene su svijeće u spomen na njihove poginule suborce, a krajnji cilj bilo je jezero Vlačine, gdje je hodnja stigla oko 12,30 sati. Tamo je organiziran i ručak za sve sudionike ovogodišnje hodnje.


06.12.2013.

Novosti: SVETI NIKOLA POSJETIO DJECU U OPĆOJ BOLNICI

Sveti Nikola, sa svojim pomoćnicima iz Udruge HVIDR-a Zadar, podijelio je darove djeci koja se nalaze na liječenju u bolnici, a uveselio je i svu djecu koja su se našla u krugu bolnice slatkišima.
Udruga se ovim putem želi zahvaliti pokrovitelju "Turisthotelu" d.d. iz Zadra, te gospodinu Luki Zeliću i "Metrou C&C" na pomoći u realizaciji ove akcije.

Slike možete pogledati u galeriji.


06.12.2013.

Novosti: 3. Memorijalni ribolovni turnir "Darijo Čurković"

RKOI "Škartoc" već treću godinu za redom organizira Memorijalni ribolovni turnir u čast svog prerano preminulog prijatelja Darija Čurkovića.
Na turniru je sudjelovalo 25 sudionika iz Zadarske i susjednih županija.
Medalje najuspješnijima podijelili su sinovi pokojnog Darija : Giovanino i Lovre Čurković, a radi se o sljedećima : 1. Josip Antulović 2 kg 52 g; 2. Ante Antulović 2 kg 51 g: 3. Ana Sandalić 1 kg 57 g.

Sliku sa turnira možete pogledati u galeriji.


09.12.2013.

Aktualno: KOLEKTIVNI GODIŠNJI ODMOR

Svim članovima i njihovim obiteljima želimo blagoslovljen i miran Božić te sretnu i uspješnu 2014. godinu!!!


30.12.2013.