POZIV

Pozivamo Vas da se prijavite na sudjelovanje u projektu “Ispuni svoju zlatnu dob” kroz usluge individualne podrške koju će s našom udrugom provoditi POU Prizma iz Zadra s psihoterapeutkinjom Majom Lovrin.

Ovaj projekt dolazi upravo kad nam je najpotrebniji, kada se pokušavamo vratiti u normalan svakodnevni život nakon dvije godine života zbog restrikcija i pandemije. Upravo individualna savjetovanja kroz psihoterapiju Vam mogu pomoći u tome. Psihoterapija je proces rada na sebi putem razgovora sa stručnjakom-terapeutom. Cilj je da ljudi koji imaju krize, teškoće sa tjeskobom, depresijom, samopoštovanjem, odnosima, zdravljem, itd. mogu početi razumjeti svoju ulogu i odgovornost u teškoćama koje imaju. Time podižete vlastitu svjesnost o tome što vam se događa u životu.

Ovo je idealan projekt da kroz par individualnih savjetovanja dobijete alate kako se nositi sa stresom, kako primijeniti pozitivnu psihologiju na svoju životnu situaciju i kako poboljšati svoje mentalno zdravlje.

Radionice su besplatne i održavaju se u prostoru naše udruge.

Za sudjelovanje u projektu prijaviti se možete u prostorijama Udruge HVIDR-a Zadar, ili na telefon 023/323400, ili na e-mail: hvidra.zadar@yahoo.com

Odgovori