POZIV ZAINTERESIRANIMA NA UKLJUČIVANJE U RADIONICE

Sljedeći tjedan, u prostorijama Udruge HVIDR-a Zadar održati će se dvije radionice u sklopu EU projekta „Uključi se knjigom“ na kojem smo partneri.

04.04.2022. ( ponedjeljak ) održati će se radionice Psihosocijalna podrška osobama s invaliditetom te obitelji osoba s invaliditetom , u vremenu od 10-13 sati. Radionicu vodi Valentina Cindori.

06.04.2022. ( srijeda ) održati će se Kreativna radionica na temu Izrada uskrsnih dekoracija s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje radionice je 2 sata. Radionicu vodi Morana Rogić Vihar, a radit će se decoupage tehnika. Polaznici mogu ponijeti svoje boce, staklenke ili drvene kutije ako ih žele oslikati. Sav materijal donijet će izvođač.  

Pozivamo sve HRVI, članove njihovih obitelji i branitelje koji su zainteresirani za sudjelovanje  da se prijave u prostorije Udruge HVIDR-a Zadar, telefonom ( 023/323400 )  ili e-mailom ( hvidra.zadar@yahoo.com ) kako bismo pravodobno znali broj polaznika zbog pripreme nužne dokumentacije i naručivanja cateringa ( osvježenja ) na radionicama.

Veselimo se vašem dolasku!

Odgovori